Tvoj račun i pripadajući podaci brišu se odmah i trajno.
Ako aplikaciju više nemaš instaliranu, pošalji e-mail s naslovom „Obriši račun“ sa svoje registrirane adrese na:
[email protected]
Tvoj račun obrisat ćemo u roku od 30 dana.
Zajednički podaci organizacije (zajedničke liste narudžbi, katalog artikala, dobavljači) ostaju dostupni tvom timu jer pripadaju organizaciji, a ne pojedincu. Ne sadrže osobne podatke o tebi.
Osobni podaci brišu se odmah. Sigurnosne kopije prepisuju se u roku od 30 dana.