Hesabınız ve ilgili veriler hemen ve kalıcı olarak silinir.
Uygulama artık yüklü değilse, kayıtlı adresinizden “Hesabı sil” konulu bir e-postayı şu adrese gönderin:
[email protected]
Hesabınızı 30 gün içinde sileriz.
Ortak işletme verileri (ortak sipariş listeleri, ürün kataloğu, tedarikçiler) ekibiniz için erişilebilir kalır, çünkü bunlar bir kişiye değil işletmeye aittir. Bu veriler sizinle ilgili kişisel veri içermez.
Kişisel veriler hemen silinir. Yedeklerin üzerine 30 gün içinde yazılır.