PelicanPelican
  • Deutsch
  • English
  • Italiano
  • Español
  • Français
  • Português (Brasil)
  • Português (Portugal)
  • Türkçe
  • Polski
  • Română
  • Hrvatski
  • Srpski
  • Bosanski
  • Magyar
  • Українська
  • Русский
Acasă

Șterge-ți contul Pelican

Șterge contul direct în aplicație

  1. Deschide aplicația Pelican.
  2. Mergi la „Setări” → „Cont”.
  3. Apasă pe „Șterge contul” și confirmă.

Contul tău și datele asociate sunt șterse imediat și definitiv.

Șterge contul fără aplicație

Dacă nu mai ai aplicația instalată, trimite de pe adresa cu care te-ai înregistrat un e-mail cu subiectul „Ștergere cont” la:
[email protected]

Îți ștergem contul în maximum 30 de zile.

Ce date se șterg

  • Contul tău și datele de autentificare
  • Profilul tău (nume, adresă de e-mail)
  • Apartenența ta la echipe
  • Tokenurile dispozitivului/push
  • Articolele adăugate de tine pe listă

Ce date se păstrează

Datele comune ale organizației (liste de comandă comune, catalogul de articole, furnizori) rămân disponibile echipei tale, deoarece aparțin organizației și nu unei persoane. Ele nu conțin date personale despre tine.

Perioade de păstrare

Datele personale sunt șterse imediat. Copiile de siguranță sunt suprascrise în maximum 30 de zile.

← Înapoi la pagina principală

Pelican
Planificarea comenzilor pentru bucătării profesionale.
Funcții Prețuri Program de parteneri Termeni Informații legale Confidențialitate Ștergere cont Contact
© 2026 Kevin Baur