PelicanPelican
  • Deutsch
  • English
  • Italiano
  • Español
  • Français
  • Português (Brasil)
  • Português (Portugal)
  • Türkçe
  • Polski
  • Română
  • Hrvatski
  • Srpski
  • Bosanski
  • Magyar
  • Українська
  • Русский
Strona główna

Usuń konto Pelican

Usuń konto bezpośrednio w aplikacji

  1. Otwórz aplikację Pelican.
  2. Przejdź do „Ustawienia” → „Konto”.
  3. Dotknij „Usuń konto” i potwierdź.

Twoje konto i powiązane z nim dane zostaną natychmiast i trwale usunięte.

Usuń konto bez aplikacji

Jeśli nie masz już zainstalowanej aplikacji, wyślij z zarejestrowanego adresu e-mail wiadomość z tematem „Usuń konto” na adres:
[email protected]

Usuniemy twoje konto w ciągu 30 dni.

Jakie dane są usuwane

  • Twoje konto i dane logowania
  • Twój profil (imię i nazwisko, adres e-mail)
  • Twoje członkostwa w zespołach
  • Tokeny twoich urządzeń/powiadomień push
  • Dodane przez ciebie pozycje na liście

Jakie dane pozostają

Wspólne dane organizacji (wspólne listy zamówień, katalog produktów, dostawcy) pozostają dostępne dla twojego zespołu, ponieważ należą do organizacji, a nie do jednej osoby. Nie zawierają żadnych twoich danych osobowych.

Okresy przechowywania

Dane osobowe są usuwane natychmiast. Kopie zapasowe są nadpisywane w ciągu 30 dni.

← Powrót do strony głównej

Pelican
Planowanie zamówień dla profesjonalnych kuchni.
Funkcje Cennik Program partnerski Regulamin Nota prawna Prywatność Usuń konto Kontakt
© 2026 Kevin Baur