Vaš nalog i povezani podaci brišu se odmah i trajno.
Ako aplikacija više nije instalirana, pošaljite email sa naslovom „Brisanje naloga“ sa registrovane adrese na:
[email protected]
Vaš nalog ćemo obrisati u roku od 30 dana.
Zajednički podaci organizacije (zajedničke liste za poručivanje, katalog artikala, dobavljači) ostaju dostupni vašem timu, jer pripadaju organizaciji, a ne pojedincu. Ne sadrže lične podatke o vama.
Lični podaci se brišu odmah. Rezervne kopije se prepisuju u roku od 30 dana.