Vaš nalog i povezani podaci brišu se odmah i trajno.
Ako aplikacija više nije instalirana, pošaljite e-mail s naslovom „Obriši nalog“ sa svoje registrovane adrese na:
[email protected]
Vaš nalog ćemo obrisati u roku od 30 dana.
Zajednički podaci objekta (zajedničke liste narudžbi, katalog artikala, dobavljači) ostaju dostupni vašem timu, jer pripadaju objektu, a ne pojedincu. Ne sadrže vaše lične podatke.
Lični podaci se brišu odmah. Sigurnosne kopije se prepisuju u roku od 30 dana.