Ваш акаунт і пов’язані з ним дані буде видалено негайно й назавжди.
Якщо додаток у вас більше не встановлено, надішліть лист із темою «Delete account» зі своєї зареєстрованої адреси на:
[email protected]
Ми видалимо ваш акаунт протягом 30 днів.
Спільні дані закладу (спільні списки замовлень, каталог товарів, постачальники) залишаються доступними вашій команді, оскільки вони належать закладу, а не окремій особі. Вони не містять ваших персональних даних.
Персональні дані видаляються негайно. Резервні копії перезаписуються протягом 30 днів.