Twoje konto i powiązane z nim dane zostaną natychmiast i trwale usunięte.
Jeśli nie masz już zainstalowanej aplikacji, wyślij z zarejestrowanego adresu e-mail wiadomość z tematem „Usuń konto” na adres:
[email protected]
Usuniemy twoje konto w ciągu 30 dni.
Wspólne dane organizacji (wspólne listy zamówień, katalog produktów, dostawcy) pozostają dostępne dla twojego zespołu, ponieważ należą do organizacji, a nie do jednej osoby. Nie zawierają żadnych twoich danych osobowych.
Dane osobowe są usuwane natychmiast. Kopie zapasowe są nadpisywane w ciągu 30 dni.