Contul tău și datele asociate sunt șterse imediat și definitiv.
Dacă nu mai ai aplicația instalată, trimite de pe adresa cu care te-ai înregistrat un e-mail cu subiectul „Ștergere cont” la:
[email protected]
Îți ștergem contul în maximum 30 de zile.
Datele comune ale organizației (liste de comandă comune, catalogul de articole, furnizori) rămân disponibile echipei tale, deoarece aparțin organizației și nu unei persoane. Ele nu conțin date personale despre tine.
Datele personale sunt șterse imediat. Copiile de siguranță sunt suprascrise în maximum 30 de zile.