PelicanPelican
  • Deutsch
  • English
  • Italiano
  • Español
  • Français
  • Português (Brasil)
  • Português (Portugal)
  • Türkçe
  • Polski
  • Română
  • Hrvatski
  • Srpski
  • Bosanski
  • Magyar
  • Українська
  • Русский
Főoldal

Pelican-fiók törlése

Fiók törlése közvetlenül az appban

  1. Nyisd meg a Pelican appot.
  2. Lépj ide: „Beállítások” → „Fiók”.
  3. Koppints a „Fiók törlése” gombra, és erősítsd meg.

A fiókod és a hozzá tartozó adatok azonnal és véglegesen törlődnek.

Fiók törlése app nélkül

Ha már nincs telepítve az app, küldj egy e-mailt „Fiók törlése” tárggyal a regisztrált címedről ide:
[email protected]

A fiókodat 30 napon belül töröljük.

Mely adatok törlődnek

  • A fiókod és a bejelentkezési adataid
  • A profilod (név, e-mail cím)
  • A csapattagságaid
  • Az eszköz- és push-tokenjeid
  • Az általad felvett listatételek

Mely adatok maradnak meg

A szervezet közös adatai (közös rendelési listák, termékkatalógus, beszállítók) továbbra is elérhetők maradnak a csapatod számára, mivel a szervezethez tartoznak, nem egy személyhez. Ezek nem tartalmaznak rólad személyes adatot.

Megőrzési idők

A személyes adatok azonnal törlődnek. A biztonsági mentések 30 napon belül felülíródnak.

← Vissza a főoldalra

Pelican
Rendeléstervezés profi konyháknak.
Funkciók Árak Partnerprogram ÁSZF Impresszum Adatvédelem Fiók törlése Kapcsolat
© 2026 Kevin Baur