A fiókod és a hozzá tartozó adatok azonnal és véglegesen törlődnek.
Ha már nincs telepítve az app, küldj egy e-mailt „Fiók törlése” tárggyal a regisztrált címedről ide:
[email protected]
A fiókodat 30 napon belül töröljük.
A szervezet közös adatai (közös rendelési listák, termékkatalógus, beszállítók) továbbra is elérhetők maradnak a csapatod számára, mivel a szervezethez tartoznak, nem egy személyhez. Ezek nem tartalmaznak rólad személyes adatot.
A személyes adatok azonnal törlődnek. A biztonsági mentések 30 napon belül felülíródnak.